Verzend- en retourbeleid

 

 • Hoe kan ik mijn artikel ruilen of retourneren?
  Je kunt je artikel altijd ruilen of retourneren via ons retourformulier. Je hebt 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. De kosten van het ruilen of retourneren is voor rekening van de koper. Je kunt jebestelling ook ruilen of retourneren in onze winkel, dit is kosteloos.

  Als wij je bestelling ontvangen hebben, storten wij binnen de 5 werkdagen het geld terug op je rekening. Wij nemen je bestelling alleen in behandeling als deze in originele staat (inclusief labels & verpakkingen) is teruggestuurd. Als je bestelling beschadigd of gebruikt is, weigeren wij de bestelling en sturen wij het terug. 

  Wij zouden het fijn vinden als je ons een berichtje stuurt, naar info@ozoleuk.eu, wanneer je de bestelling retourneert. Wij weten dan dat je order eraan komt, als jouw order bij ons is aangekomen handelen wij verder je bestelling af.

  Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening.
   
 • Wanneer krijg ik mijn geld terug als ik mijn bestelling heb geretourneerd?
  Als wij je bestelling ontvangen hebben, storten wij het geld binnen de 5 werkdagen terug op je rekening. Als je een deel van de bestelling houdt, krijg je alleen het aankoopbedrag van het (de) geretourneerde artikel(en) terug en niet de verzendkosten. Als je heel de bestelling terugstuurt, krijg je ook de verzendkosten (dit zijn de kosten die je betaald wanneer het product vanuit ons naar jou wordt verstuurd) terug. De retourkosten zijn voor eigen rekening!

 

Retourformulier

Herroepingsformulier

© 2018 - 2023 Ozo Leuk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel