Verzend- en retourbeleid

- Hoe kan ik mijn artikel ruilen of retourneren?
U kunt uw artikel altijd ruilen of retourneren via ons retourformulier. U heeft 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren. De kosten van het ruilen of retourneren is voor de consument. U kunt uw bestelling ook ruilen of retourneren in onze winkel, dit is kosteloos. Als wij uw bestelling ontvangen hebben, storten wij binnen de 5 werkdagen het geld terug op uw rekening. Wij nemen uw bestelling alleen in behandeling als deze in originele staat (inclusief labels & verpakkingen) is teruggestuurd. Als uw bestelling beschadigd of gebruikt is, weigeren wij de bestelling en sturen wij het terug. 
Wij zouden het fijn vinden als u ons een berichtje stuurt, naar info@ozoleuk.eu, wanneer u uw bestelling retourneert. Wij weten dan dat uw order eraan komt, als uw order bij ons is aangekomen handelen wij verder uw bestelling af.

Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening.

- Wanneer krijg ik mijn geld terug als ik mijn bestelling heb geretourneerd?
Als wij uw bestelling ontvangen hebben, storten wij het geld binnen de 5 werkdagen terug op uw rekening. Als u een deel van uw bestelling houdt, krijgt u alleen het aankoopbedrag van het (de) geretourneerde artikel(en) terug en niet de verzendkosten. Als u heel uw bestelling terugstuurt, krijgt ook de verzendkosten (dit zijn de kosten die u betaald wanneer het product vanuit ons naar u wordt verstuurd) terug. De retourkosten zijn voor eigen rekening!

Retourformulier

Herroepingsformulier

 

© 2018 - 2021 Ozo Leuk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel