Veelgestelde vragen
 

 • Hoe kan ik betalen?
  U kunt betalen met IDEAL, VISA, Mastercard, Bancontact of u kunt het artikel ophalen bij ons in de winkel.
   
 • Wat zijn de verzendkosten?
  De verzendkosten zijn € 6,95. Voor bestellingen boven € 50,- rekenen wij geen verzendkosten (NL & BE).
   
 • Wat is de levertijd?
  Bestel je vóór 16.00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. 
   
 • Ik wil graag mijn bestelling ingepakt hebben, kan dit?
  Ja, natuurlijk is het mogelijk om een bestelling in te laten pakken. Vermeld bij "Opmerkingen" welk artikel je ingepakt wil hebben, en wij zorgen ervoor dat dat artikel leuk is ingepakt!
   
 • Hoe kan ik mijn artikel ruilen of retourneren?
  Je kunt je artikel altijd ruilen of retourneren via ons retourformulier. Je hebt 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. De kosten van het ruilen of retourneren is voor rekening van de koper. Je kunt jebestelling ook ruilen of retourneren in onze winkel, dit is kosteloos.

  Als wij je bestelling ontvangen hebben, storten wij binnen de 5 werkdagen het geld terug op je rekening. Wij nemen je bestelling alleen in behandeling als deze in originele staat (inclusief labels & verpakkingen) is teruggestuurd. Als je bestelling beschadigd of gebruikt is, weigeren wij de bestelling en sturen wij het terug. 

  Wij zouden het fijn vinden als je ons een berichtje stuurt, naar info@ozoleuk.eu, wanneer je de bestelling retourneert. Wij weten dan dat je order eraan komt, als jouw order bij ons is aangekomen handelen wij verder je bestelling af.

  Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening.
   
 • Wanneer krijg ik mijn geld terug als ik mijn bestelling heb geretourneerd?
  Als wij je bestelling ontvangen hebben, storten wij het geld binnen de 5 werkdagen terug op je rekening. Als je een deel van de bestelling houdt, krijg je alleen het aankoopbedrag van het (de) geretourneerde artikel(en) terug en niet de verzendkosten. Als je heel de bestelling terugstuurt, krijg je ook de verzendkosten (dit zijn de kosten die je betaald wanneer het product vanuit ons naar jou wordt verstuurd) terug. De retourkosten zijn voor eigen rekening!
   
 • Wat moet ik doen als mijn bestelling niet klopt?
  Als je bestelling niet klopt, neem dan even contact met ons op. Je vindt onze contactgegevens bij het onderdeel "Contact".
   
 • Ik wil een artikel bestellen, maar dat artikel is uitverkocht. Kan ik dit artikel dan alsnog bestellen?
  Als een artikel is uitverkocht, kun je het beste even contact met ons opnemen! je kunt normaal gezien elk artikel bestellen dat is uitverkocht. Wij gaan dan bij onze leverancier navragen of dit product nabestelbaar is, als het artikel nog bestelbaar is dan duurt het maximaal 10 werkdagen voordat het product bij jou is. Als het artikel ook bij onze leverancier is uitverkocht, dan storten wij het geld terug op je rekening.

  Let op! Wij proberen de voorraad zo snel mogelijk aan te passen zodat de webshop en de winkelvoorraad gelijk lopen met elkaar. Er is een hele kleine kans dat je een product op de webshop koopt, maar op dat moment wordt verkocht in onze winkel. Als dit voorvalt, kijken wij of het product nog bij ons op voorraad is en anders kijken wij bij onze leverancier of het product nog bestelbaar is (zie vraag: "Ik wil een artikel bestellen maar dat artikel is uiverkocht, kan ik dit artikel dan nog bestellen?"). Als dit voorvalt, hoor je direct van ons! We bieden alvast onze excuses aan op voorhand voor dit ongemak.
© 2018 - 2023 Ozo Leuk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel