Tapparfum

Zij zijn gestart met het TapParfum concept doordat zij groot fan zijn van parfum, net als velen van jullie. De ervaring en sensatie die geuren met zich mee brengen blijft fascineren, het geheugen kan geuren linken aan ervaringen en deze oproepen bij het wederom ruiken ervan.

Maar waarom zijn parfums nou zo duur, hier hebben zij ons een aantal jaren geleden in verdiept en hebben eigen onderzoeken gedaan. Na veel andere onderzoeken gelezen en berekeningen te hebben gezien is het wel duidelijk dat helemaal niet zo duur hoeft te zijn. De reden waarom parfums zo duur verkocht moeten worden is onder andere door de marketing, vele tussen personen en de logistiek er omheen.

Zeer hoogwaardige parfums tegen concurrerende prijzen
Zij zijn met onze producten concurrerend qua prijs en kwaliteit. Een goede balans tussen deze 2 is heel belangrijk. Bij ons krijgt u een uitmuntende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Tevens hoeft u slechts eenmalig voor het flesje te betalen wat als voordeel heeft voor u, dat deze de volgende keer niet meer hoeft af gerekend te worden.

Altijd een eerlijke prijs. Betaalbaar.
TapParfum biedt parfum tegen een eerlijke prijs. Nog een voordeel is, dat u het flesje maar 1 keer hoeft te betalen. Wanneer u het flesje komt hervullen betaalt u enkel nog voor de parfum.

Nooit meer zonder... Hervulbaar.
Is uw flesje leeg? U kunt dit flesje hervullen bij ons in de winkel of via onze webshop.

Ontzettend veel keuze. Unieke geurnoten.
TapParfum omschrijft hun parfum met zijn olfactorische piramide. Hierin staan alle geurnoten en een beschrijving van de geur.

© 2018 - 2021 Ozo Leuk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel