Vellutier

Vellutier benadert de productie van de kaarsen met dezelfde nauwkeurigheid als juweliers die de mooiste diamanten polijsten. Net zoals zij zorgvuldig de beste stenen kiezen, selecteren zij ook met grote nauwkeurigheid de beste kwaliteit grondstoffen om je een topproduct te kunnen aanbieden. Hun inspanningen zijn beloond met verfijnde, subtiele geuren verborgen in een fluweelachtige was.

Vellutier kaarsen zijn van de hoogste kwaliteit, met als speciaal recept fluweelachtige was, verpakt in een uniek glas. Verfijnd met de karakteristieke schuine vorm, is het een perfect glas met een deksel van echt hout. Een heraldisch logo gegraveerd in het houten deksel zorgt voor een uniek geheel.

Vellutier kaarsen hebben een speciale katoenen lont dat gemaakt is van Egyptisch katoen. Om dit te maken gebruiken ze de hoogste kwaliteit katoen waardoor de kaars brandt met een mooie, schone vlam. Vellutier geuren zijn zorgvuldig geselecteerde elegante composities die ons meenemen naar verre plaatsen door de unieke geurnoten.

Elegante, houten doosjes verbergen een echt juweel: waxmelts stijlvol verpakt, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige, veilige ingrediënten. De complexe geuren van de waxmelts zijn het werk van geëerde meesters van de wereldparfumerie. Ze nemen ons mee naar verre plaatsen, waar we spannende verhalen vertellen over de mooiste uithoeken van de wereld.

© 2018 - 2023 Ozo Leuk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel