Vellutier

Jewelers of Fragrance.
Vellutier benadert de productie van onze kaarsen met dezelfde nauwkeurigheid als juweliers die de mooiste diamanten polijsten. Net zoals zij zorgvuldig de beste stenen kiezen, selecteren zij ook met grote nauwkeurigheid de beste kwaliteit grondstoffen om u een topproduct te kunnen aanbieden. Hun inspanningen zijn beloond met verfijnde, subtiele geuren verborgen in een fluweelachtige was.

Na jaren van zoeken naar de hoogste kwaliteit, werden kaarsen geboren waarvan de afwerking, het uiterlijk en de inhoud aan onze verwachtingen voldoen.
Vellutier zijn kaarsen waarin mondiaal design en elegantie op één plek samenkomen. Hun passie is om te zoeken naar echte juweeltjes., die geïnspireerd zijn door de perfectie van de natuur, ongewone plaatsen en charismatische verhalen. Ze hebben exclusieve en unieke kaarsen gemaakt die verandering brengen in iedere ruimte. Dit hebben zij kunnen bereiken dankzij de samenwerking met briljante kunstenaars en specialisten op het gebied van glasontwerp, houtbewerking en de geëerde meesters van de wereldparfumerie.

Echte juwelen
Vellutier kaarsen zijn van de hoogste kwaliteit, met als speciaal recept fluweelachtige was, verpakt in een uniek glas. Verfijnd met de karakteristieke schuine vorm, is het een perfect glas met een deksel van echt hout.
Een heraldisch logo gegraveerd in het houten deksel zorgt voor een uniek geheel.

Vellutier kaarsen hebben een speciale katoenen lont dat gemaakt is van Egyptisch katoen. Om dit te maken
gebruiken we de hoogste kwaliteit katoen waardoor de kaars brandt met een mooie, schone vlam. Vellutier geuren zijn zorgvuldig geselecteerde elegante composities die ons meenemen naar verre plaatsen door de unieke geurnoten.

Ze vertellen u spannende verhalen en nemen u mee naar de mooiste uithoeken van de wereld.

Dankzij een elegante maar eenvoudige vorm en een uiterst precieze afwerking, zijn Vellutier-kaarsen een mooie toevoeging in ieder interieur.
De unieke geuren van onze kaarsen, gemaakt in de beste parfumhuizen in Europa, zijn bestemd voor de meest verfijnde smaken.

Het unieke recept van onze was is gemaakt in Groot-Brittannië en is het resultaat van ons jarenlange onderzoek op dit gebied. De was in Vellutier kaarsen heeft een mooie,
fluweelachtige structuur en ontleent daarom zijn naam aan het Italiaanse velluto wat fluweel betekent.

We zijn trots op onze was, daarom gebruiken wij alleen
helder glas wat 'luxe' onderstreept. Onze was is gemaakt van koolzaad van regionale Europese gewassen. Hiermee krijgen we het effect van een romige kaars die er mooi uitziet,
natuurlijk ruikt en heel goed brandt.

Elegante, houten doosjes verbergen een echt juweel: waxmelts stijlvol verpakt, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige, veilige ingrediënten. De complexe geuren van onze waxmelts zijn het werk van geëerde meesters van de wereldparfumerie. Ze nemen ons mee naar verre plaatsen, waar we spannende verhalen vertellen over de mooiste uithoeken van de wereld. Vanwege de vorm zijn de doosjes een ideaal geschenk voor iedereen die uitzonderlijke kwaliteit waardeert.

Branduren
- Large: 100 branduren
- Medium: 60 branduren
- Small: 30 branduren
- Waxmelt: 16 uur geur

© 2018 - 2021 Ozo Leuk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel