Bomb Cosmetics

Wat hen anders maakt..
De kracht van etherische oliën - Deze kleine geschenken van Moeder Natuur zijn te vinden in al hun producten en worden gewonnen uit planten, bloemen en fruit. Ze geven kracht om de ziel te kalmeren en zitten vol magie om je humeur te verhogen, te veranderen of te verbeteren. Zij gebruiken waar mogelijk natuurlijke ingrediënten. Vanaf september 2016 hebben zij al hun glitters vervangen door een nieuw type biologisch afbreekbare glitter, een speciale geregenereerde cellulose gemaakt van eucalyptus-boomextract!
Om nog milieuvriendelijker te zijn, werken zij nu aan het veranderen van onze biologisch afbreekbare glitters in schurende suikers (voor scrubs) en mica.

Zij zijn van mening dat dieren, mensen of het milieu niet moeten lijden voor onze luxe. Zij zijn er trots op dat ze producten maken die niet alleen heerlijk ruiken en heerlijk aanvoelen op je huid, maar er ook mooi uitzien en volledig met de hand gemaakt zijn!

Handgemaakt? Waar hebben we het over?
Zij bedoelen 100% handgemaakt - al hun producten zijn liefdevol handgemaakt dankzij hun team van meer dan 250 Bomb-ers! Gegoten, gemengd, gerold en geheel met de hand bewerkt, zorgen hun ambachtslieden ervoor dat elk product uniek is en uiteindelijk perfect op zijn eigen manier. Zij tekenen handmatig de ontwerpen op de cadeauverpakking en de decoraties op de blasters!

Testen ze op dieren?
Zij hebben NOOIT een van hun eindproducten of ingrediënten op dieren getest en zullen NOOIT een derde partij inschakelen om dit namens hun te doen. En zo graag als zij hun bombfamilie willen uitbreiden in de 72 landen die zij al leveren, zij weigeren eenvoudigweg een land toe te voegen aan deze lijst waarvoor dierproeven wettelijk moeten worden uitgevoerd.

Veganistisch?
Al hun zepen, en 99% van de kaarsen en producten in potten zijn geschikt voor veganisten, evenals de blasters, creamers & mallows.

Sorteer op
© 2018 - 2023 Ozo Leuk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel